Çorum'da Gülabibey Mahallesi'ndeki Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda şok edici bir saldırı meydana geldi. Okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, fenalaşan S.D.S. adlı öğrencinin Irak uyruklu iki yakını tarafından zincirlerle darbedildi. Olay anı okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçları açıklandı! MEB duyurdu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçları açıklandı! MEB duyurdu

Olay, S.D.S. isimli öğrencinin aniden rahatsızlanmasıyla başladı. Okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve görevli Mehmet Öztürk, acil olarak ambulans çağırarak öğrenciyi hastaneye gönderdi. Ancak, bu duruma sinirlenen öğrencinin iki yakını, hastaneden sonra okula gelerek müdür ve görevliye "Neden bize haber vermediniz?" diyerek zincirlerle saldırdı. Sesleri duyan diğer öğretmenlerin müdahalesiyle saldırganlar okuldan kaçtı.

Polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralı müdür ve görevli, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan saldırganların yakalanması için polis geniş çaplı bir araştırma başlattı. Tüm bu dehşet verici anlar, okulun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.