Konya’da Ramazan D. husumetli olduğu oto tamircisi olan Mustafa Yıldız’ın, dükkanına giderek yanında bulunduğu silahla göğsünden ve bacağından vurarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Konya’nın Selçuklu İlçesine bağlı Fatih Mahallesi, Ahmet Bey Sokak üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan D., daha önceden aralarında kavga nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen Mehmet Yıldız’ın iş yerine geldi. Burada ikili arasında çıkan tartışma sonrası Ramazan D. yanında bulunan tabancayla Mehmet Yıldız’a ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Mustafa Yıldız, ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan oto tamircisi Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan şüpheli Ramazan D., Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet zanlısı olan Ramazan D. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.