Açılışa Tepebaşı belediye başkanı Ahmet Ataç ve çok sayıda davetli katıldı. Burada konuşan Başkan Ahmet Ataç, Eskişehir’in böyle bir merkeze ihtiyacı olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımız ciddi bir yatırım yapmışlar esas bu işin aslı hekim ile hasta arasındaki ilişki çok önemlidir. Diliyorum açtıkları bu merkezden memnun kalırlar iyi şeyler olur” dedi. 


Kurucu ortaklardan Hülya Yıldızbaş, Eskişehir’e böyle bir kompleks kazandırmak için çok emek verdiklerini ifade ederek, “Önceliğimiz hastalarımızın hijyenik ve steril bir ortamda hasta memnuniyeti ve konforunu ön planda tutan en iyi tedaviyi en mükemmel şekilde yaparak sağlıklı gülümsemelerini sağlamaktır.

Merkezimizi şuanki haline getirene kadar bize destek olan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Merkezimiz Batıkent Mahallesi’nde 5 katlı, bin metrekare bir alana sahip olan sağlık merkezi 11 üniteden oluşuyor. Ağız ve diş sağlığı merkezinde 6 diş hekim, 1 çene cerrahı, 1 ortadontist, 1 diş eti uzmanı, 1 anestezi uzmanı, tekniker, hemşire, asistan ve yardımcı birimler olmak üzere 25 kişilik uzman bir ekip ile hizmet veriliyor. Diş hekimliği alanında tüm bölümleri bünyemizde topladik merkezimizde. Panoromikröntgen, ağız cerrahisi, ortodonti, implant, protez, diş beyazlatma, periodontoloji, diş cerrahisi, pedodonti, endodonti bölümlerinden oluşuyor."