İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Özlem Ayrancı çalışmalarına devam ediyor. Özellikle gençler ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği Özlem Ayrancı hem görüştüğü vatandaşların sorunlarını dinliyor hem de çözüm önerilerini anlatıyor.

Ülkede çok büyük bir üniversite mezunu olup iş bulamayan insanların olduğuna dikkat çeken Ayrancı şu ifadeleri kullandı;

“Maalesef ülkemizde çok fazla üniversite mezunu işsiz var. Bu gözler neler neler gördü. Atanamadığı için pazarda ürün satmaya çalışan da gördüm, bir kafede garsonluk yapan da. Moto kuryelik yapmaya çalışan üniversite mezunu da gördüm, asgari ücrete bir fabrikada çalışmak zorunda kalan da. Çok ama çok yakında insanların onurunu kıran bu düzen son bulacak. Mülakat dönemi sona erecek. İnsanlar kendi mesleklerini güzel paralar kazanarak yapacak. Dün Genel Başkanımız Meral Akşener duyurdu ama ben yine tekrarlayayım. İş buluncaya kadar 18-26 yaş arası gençlerimize ve aynı zamanda ev kadınlarımıza 2 bin 500 lira, sorgusuz sualsiz, şartsız maaş bağlayacağız. Ülkede mutsuz insan kalsın istemiyoruz. İYİ Parti iktidara gelecek, mutsuz genç kalmayacak.”