İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Özlem Ayrancı şu ifadeleri kullandı;

“Uzun yıllardır AK Parti’ye oy vermiş seçmenlerde bir yorgunluk var. Özellikle kadın ve esnaf seçmenlerde bunu görüyoruz. Gittiğimiz her yerde İYİ Parti’ye karşı beklediğimizin çok daha üzerinde bir teveccüh var. Bunları laf olsun diye söylemiyorum. Gördüğüm her manzara iktidar yürüyüşümüzün başarı ile sonuçlanacağına beni daha çok inandırıyor. İnsanlar çaresizlik içerisindeyken bizi bir umut ışığı olarak gördüklerini ifade ediyorlar. Seçmenler AK Parti’den bıkmış ve yüzünü İYİ Parti’ye çevirmiş. Bunu sahada net bir şekilde görebiliyoruz.

Seçmenlerden artık ben sağcıyım, solcuyum cümleleri duymuyoruz. Özellikle genç seçmenler sağ, sol nedir bilmiyorlar. Biz her kesimden oy alan bir partiyiz. Sağ sol kavramı bu ülkede giderek azalıyor. 

Seçmen en çok ekonomideki dertlerin duyulmamasından şikayetçi. İYİ Parti’nin bu ülkeye en büyük vaadi rahat bir nefes aldırmak. Gençler mutlu ve huzurlu olmak istiyor. İnsanlar kafam rahat olsun istiyor. İnsanlar önünü görebilmek istiyor. Esnaflar para kazanabildiği bir düzen istiyor. Ülkedeki tüm insanlar sevgi kazansın istiyor.”