Odunpazarı Belediyesi CHP Meclis üyesi Serdar Aksoy şu ifadeleri kullandı;

2022 yılı faaliyet programı görüşmelerinde, şahsım adına söz alarak, programda yer alan bazı konuların altını çizmek istiyorum.
  
Başta Avukat Kazım Kurt başkanıma, tüm belediye çalışanlarımıza ve bürokratlarımıza Teşekkür ediyorum.
  
Meclisinde görev almaktan, şeref duyduğum Belediyemizi, her dönem daha da birlikte güzel hale getirmek nasıl yapılıyor biraz altını çizelim önce doğru fizibilite yapılıyor. Etüt proje müdürlüğümüz deprem açısından dikkat ederek revize imar planları için 5000 lik ve 1000 lik planlarına Jeolojik ve jeoteknik raporları hazırlamış 2022 yılında temelini bu dönem attığımız Yenikent Pazar yerini, bölgenin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek bir kültür merkezi hatta bölgenin cazibe merkezi halinde planlamış halkımızın gereksinimlerini atölye Odunpazarı ekibiyle birlikte tasarlayarak imece kültürümüzü yaşayan bir mutfak haline getirmiş, Belediyeler birliğinin yarışmasında ödül kazanarak Tarihi Odunpazarı bölgemizdeki reklam
tabelalarının bile tanınır hale gelmesini sağlamış daha pek çok yarışma ve destek programlarına proje üretmiş hizmet alan değil kendi içinde uzmanlarıyla şehrimize hizmet veren bir müdürlük faaliyeti yürütmüş. Bu arada yeraltı zenginliklerimizin de takipçisi olmuş Fen işleri müdürlüğümüzde kullanılmak üzere 100 bin ton kalkeri şehrimize fayda etmiştir.
  
Tüm bunları yaparken Toki’nin açtığı dava gibi konularda ise günde ortalama 2 görüş ya da cevap yazısı yazmak zorunda kalmış ne yazık ki önce doğru fizibilite demiştik. Sonra doğru projelendirme ve imalat yapılıyor.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı kontrol Müdürlüğü, bölgemizde 1000 yakın yapılaşma için çapından iskânına kadar tüm izin ve denetlemeleri Fen ve Sanat kurallarına uygun olarak düzenlemiş, hemşerilerimizin daha sonra gözyaşı dökmesi yerine sektör temsilcilerimizin layıkıyla işlerini yapmasında Yardımcı olmuştur.

Pandemiyle birlikte ihtiyaç haline gelen dijitalleşmeyle ilgili çalışmalarını da pek çok aşamada tamamlamış kalan ve aşamalarda da yaygınlaştırmaya devem etmektedir.

Eşimin Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak benimde Proje müellifi olarak, hizmet verdiğimiz yapı sektörünün kredi musluklarının kısılması depremler kontrol sistem eksikleri yönetmeliklerin sürekli değişmesi Ankara’dan alınan tek tip kararlar gibi pek çok darbeye rağmen ayakta kalmaya çalışan sektör finansörlerimizi temsilen Murat Bey'e kolaylıklar diliyorum ve Odunpazarı Belediyesi olarak elimizden gelen desteği dün olduğu gibi 14 Mayıs'tan sonra da katlanarak vereceğimizi söylemek istiyorum.

Çoğunu kendi çalışanlarıyla sağdan sağdan pardon sağdan soldan hizmet alımı yapmadan bu faaliyet raporunun altını doldurmak, Ancak sosyal demokrat anlayışla yapılabilir. Ancak Kazım Başkanımızla ve ekibiyle olabilir. Detay detay tüm şeffaflığı ile hazırlanan faaliyet raporunda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."