Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş şu açıklamaları yaptı;

"Genel Başkanımız Ayhan Bilgen'in öncülüğünü yaptığı Sessizlerin Sesi Hareketi olarak Ses Partisi ismi ile seçimlere hazırlanıyoruz. Ben Ses Partisi Eskişehir İl Başkanı Kasım Karakaş. Eskişehir’de Tepebaşı, Odunpazarı, Alpu, İnönü ve Sivrihisar ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandı. Kongre süreçleri geride kaldı.

Eskişehir İl kongremizi Genel Başkanımız Ayhan Bilgen'in katılımı ile 26 gün önce gerçekleştirdik. Kalan 9 ilçe için de çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Partimize yoğun bir ilgi var. Üye çalışmalarımız devam ediyor. Seçim tarihine kadar ciddi anlamda üye sayısına ulaşmış olacağız. Eskişehir dışında kalan 80 ile de Ses Partisi teşkilatlanma çalışmalarında büyük mesafeler kat etti. Seçimlere girebilmek için en az 41 ilde teşkilatlanmak ve o illerin ilçelerinin de 3’te 1’inde teşkilatlanmak gerekiyor. Bu ay içerisinde bu rakamlara ulaşmış olacağız.

Ses Partisine seçimlere girmesinde herhangi bir problem yoktur. Partimiz adalet, ekonomi, sağlık, tarım ve eğitim konularında oldukça deneyimli insanların yer aldığı bir partidir. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı bünyesinde değiliz. Karşı da değiliz, İçlerinde de değiliz. Böyle söylüyoruz diye Emek ve Özgürlük İttifakı’nda olduğumuz da anlaşılmasın. Ses Partisi olarak hiçbir ittifaka mensup değiliz. Gözüken o ki seçimlere kendi listemiz ve kendi adaylarımız ile gireceğiz. Bizim en çok kıymet verdiğimiz en temel problemlerimiz adalet ve ekonomidir. Bu iki sorun halledilmedikçe diğer konular çözülemez.

Herkesi Ses Parti’ne üye olmaya davet ediyoruz. Bu parti halkın sesini dile getirebileceği özgür partidir. Herkesi parti binamıza bir çay içmeye davet ediyoruz."