Eskişehirspor Şile Yıldızspor’u deviremedi ama puan farkını ikiye düşürdü. Eskişehirspor 14 puana yükselirken, Şile Yıldızspor puanını 16’ya çıkardı. Edirnespor 16 puanda kalırken, Trabzon Yomraspor’da Nevşehir Belediyespor’a boyun eğdi ve 15 puanda kaldı.

Eskişehirspor sahasında bir üst sırada yer alan rakibi Şile Yıldızspor ile karşılaştı. Rakibi ile 1-1 berabere kalarak fırsat tepen Eskişehirspor’un çok fazla üzülmesine gerek yok. Aradaki puan farkı azalırken, hafta içerisinde açılacak transfer tahtası ile bu takım çok rahat bir şekilde ligde kalacaktır.

Siyah Kırmızılılar önümüzdeki hafta Hacettepe 1945 deplasmanına gidecek. Şile Yıldızspor sahasında Karşıyaka ile oynayacak. Trabzon Yomraspor Kocaeli’de Derince Belediyespor’un misafiri olacak. Edirnespor ise lig üçüncüsü Karaköprü Belediyespor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Önümüzdeki hafta oynanacak maçların ardından Eskişehirspor küme düşme potasının üzerinde yer alırsa kimseler şaşırmasın. 21 puanı olan ancak çok kötü sonuçlar alan Elazığspor’un da sezon başında topladığı avantaj puanlarını yavaş yavaş kaybetmesi bir gerçek. Sezon sonunda lige veda eden takımlardan birisi Elazığspor olursa futbol camiası çok da şaşırmaz.