1 hafta önce TÜRKİYE

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tırla otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

1 hafta önce TÜRKİYE

Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

1 hafta önce ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de evinde çıkan yangın sonrası verdiği röportajda zor durumda olduğunu belirten 4 çocuk annesi Ayşe Kaya’ya birçok yerden yardım geldi.

1 hafta önce ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı uyarıya göre, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölgede toz aşımı bekleniyor.

1 hafta önce ASAYİŞ

Bursa'da dün akşam saatlerinde markette yaşanan tartışmayı ayıran 62 yaşındaki kişi kalbinden bıçaklanması sonra hayatını kaybetti.

1 hafta önce ESKİŞEHİR HABER

24 Nisan Çarşamba çeyrek, tam, gram altın, Cumhuriyet altını fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

1 hafta önce ESKİŞEHİR HABER

Özellikle yatırımcılar ve piyasayı yakından takip eden vatandaşlar internette sıkça "Dolar kaç TL?, Euro ne kadar?" gibi soruları aratıyor. Peki, 24 Nisan Çarşamba "1 dolar kaç TL oldu?", "Euro ne kadar?", "Sterlin kaç TL?" Döviz kuruyla ilgili tüm sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

1 hafta önce ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (24 Nisan Çarşamba) parçalı bulutlu ve 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

1 hafta önce TÜRKİYE

Bursa'da Güven Timleri Büro Amirliği'nde görev yapan polis memuru, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

1 hafta önce TÜRKİYE

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Yaya hayatını kaybetti, sürücü gözaltına alındı.