Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezi bahar dönemi kayıtlarına vatandaşların yoğun talebi ile tamamlandı.

Su Sporları Merkezi 2018 bahar dönemi kayıtları Eskişehirlilerin büyük ilgisi ile gerçekleşti. Özellikle çocukların kayıtlarının yoğunluğu dikkat çekti. Kış dönemi öğrencilerinin kayıt yenileme işlemleri 17-18 Mart tarihlerinde yapıldı ve 624 öğrencinin kaydı yenilendi. 2018 bahar dönemi yeni kayıtlarının ise 24-25 Mart tarihlerinde yapılması planlanırken kayıt yenilemedeki yoğun talep nedeniyle 278 kişinin kaydı yapıldı ve kayıtlar doldu. Bahar dönemi için toplamda 902 çocuk ve 363 yetişkin kaydı alındı. Ayrıca ücretsiz olarak düzenlenen yoğa eğitimleri için 120, pilates eğitimleri için ise 83 kişinin kayıt işlemi gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Eskişehirlilerin hizmetine kazandırılan Su Sporları Merkezi, 2017 yılında 19.451 vatandaşa hizmet verirken çalışmalarına devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Eskişehir halkının su sporları konusunda ihtiyaçlarının karşılanmasına devam edileceğini belirterek gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla da vatandaşlara teşekkür etti.