Sultan Ateşi'nin sahibi Ali Çubuk, 2006 yılında açtıkları Sultan Ateşi'nde tüm Eskişehirlilere hizmet verdiklerini belirterek, "En önemli önceliklerimizden biri de hijyen. Çalışma sistemimizle paketlerimizi müşterilerimize en düzgün ve hızlı şekilde ulaştırabilmek. Eskişehirlilere en kaliteli şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi

Hijyen ve kaliteden ödün yok

Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Ali Çubuk, babasından aldığı "Kendinin yemediği şeyi başkasına yedirme" öğüdüne her zaman sadık kaldığını belirterek, "Hijyen çok önemli. Aileme de gönül rahatlığı ile yedirtebildiğim eti müşretilerimize sunmam gerekiyor. Ben ve ailem ne yiyorsa, müşterilerimize de onu en kaliteli şekilde sunmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Lahmacunun salçası Antep'ten

Toplu siparişlere de yetişebilecek bir kapasiteyle çalıştıklarını ifade eden Ali Çubuk ayrıca, "Yöresel olarak da tantunimiz var. Mersin'in tantunisi artık Eskişehir'in oldu. Tantuninin de,i lahmacunun da en kalitelisini yapmaya çalışıyoruz. Antep lahmucunu yaparken, salçasını da Gaziantep'ten özel getirtiyoruz. İkramlarımız, pide menülerimiz de bulunuyor, yanında sütlacı ücretsiz sunuyoruz" dedi.

Özel bir paket sistemiyle

Ali Çubuk, şu anda paket sisteminin öncelikli olduğunu ifade ederek, "Paket sistemimiz de farklı. Eskişehir'in birçok noktasına hizmetimiz var. Ancak uzak noktalarda, yiyeceklerin soğuma durumu yaşanabileceği konusunda da müşterilerimizi önceden bilgilendiriyoruz. Çünkü ürünümüzü kaliteli şekilde ulaştırmak yegane gayemiz. Motorize kuryemizle en hızlı şekilde ulaştırmayı istiyoruz, ama elbette onların da canlarının korunması da çok önemli. Kask ve özel montları ile çalışıyorlar. Yemek Sepeti'nde, acıkınca'da ve internette de varızi telefonlarımızdan da müşterilerimiz ulaşabilirler" dedi.

Ulaşımı çok kolay

Ali Çubuk, "Espark'tan Anadolu Üniversitesi'ne doğru giderken ilk ışıktan sağa dönünce bizi görüceksiniz. Sıhhiye Meydanı'nda Kanal 26 binasının yanından Anadolu Üniversitesi'ne giderken bizi göreceksiniz. Ulaşımı kolay bir yerdeyiz" diye konuştu.

TARİFSİZ LEZZETLER İÇİN ACIKTIYSAN ARA KAPINA GELSİN !

ALO PAKET: 0222 321 11 40