Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazeteci Nagehan Alçı'nın "Millet İttifakı saflarına" geçtiğini söyleyen AK Partili meclis üyesine, gündem olacak bir karşılık verdi.

Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Toplantısı'nda gazeteci Nagehan Alçı'nın "Millet İttifakı saflarına" geçtiğini söyleyen AK Partili Meclis üyesiyle arasında geçen diyaloğu sosyal medya hesabında paylaştı.

GELMİŞ KOKUYU ALAN

O anları paylaşan Özcan "Belediye Meclis toplantımızda Ak Partili bir meclis üyesi Nagehan Alçının Millet İttifakı saflarına geçtiğini söyledi. O dönmüşse bu iş bitmiştir. Geliyor gelmekte olandan dedik zaten gelmiş kokuyu alan" ifadelerini kullandı.

KADIN KOKUYU ALIYOR ÖYLE BİR YETENEĞİ VAR

Videoda konuşan Özcan, "Nerede ne zaman geçti? Nagehan Alçı mı? O döndüyse zaten bu iş bitmiştir arkadaşım. Kadın kokuyu alıyor öyle bir yeteneği var. Kocası Rasim döndü mü? Biri bir tarafta biri bir tarafta mı kaldı? Yeni bir haber bu. Rasim Ozan vallahi kredi çekmişlerdi ortak Bank Asya'dan bitti mi ki? İkisi birbirine kefil olmuş. Geleceği görüyor kadın. FETÖ'cüler zamanı FETÖCÜ, AK Parti zamanında AK Partili, şimdi bize geçtiyse hayırlı olsun" dedi.