Teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde çıkaracağı tahmin edilen S11in merakla beklenen özellikleri teknoloji dünyasına sızmaya başladı. Teknoloji dünyasında sızdırdığı haberlerin büyük oranda doğru çıkması ile ünlü ONLEAKS Galaxy S11 modelinin görüntülerini paylaştı.

Görüntülere göre Galaxy s11 modeli 5 adet arka kameraya sahip kameraların ortasında ise LED bulunmakta. İddialara göre kameralardan birisi 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Telefona ait bir başka özellik ise bir önceki modele göre daha ince bir yapıya sahip olacağı. Bu özelliği ile telefonun ele daha iyi oturacağı ve kullanımının kolaylaşacağı tahmin edilmekte. 

Cep telefonu dünyasında gün geçtikçe ekranların büyüdüğü görülmekte. Birkaç yıl önce mega isimlendirmesi ile çıkarılan 6 inç ve üzeri ekrana sahib modeller artık normal boy ekran olarak görülmekte. Galaxy s11 modelide bu ekran büyümesinden nasibini almış görünüyor. Galaxy s11 modelinin 6.3 ve 6.7 inç ekran ile geleceği de iddialar arasında. Günümüzde telefonu elinden düşünmeyenlerin merak ettiği bir diğer özellik pil ömrü ve batarya kapasitesi ancak bu konuda henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Bu iddiaların ne kadarının doğru olduğu önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak. Bu iddiaların bir kısmı gerçekleşirken bir kısmı tasarım aşamasında vazgeçme veya testleri geçmeme gibi nedenlerle gerçekleşmemekte. Telefonun piyasaya çıkış tarihi yaklaştıkça özellikleri de netleşecektir.