Eskişehir'de yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında sıkıntının devam ettiği gündemdeki yerlerden biri de TEKSAN Sanayi Sitesi.... TEKSAN'daki son durumu ve sıkıntıları TEKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karamanlı ile konuştuk...

Yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle TEKSAN'daki yollar çamur deryasına dönüyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz TEKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karamanlı, "Sanayi sitemizde sıkıntılar sürüyor. ESKİ, mart ayında yağmur suyu giderleri ile ilgili çalışma başlatmıştı, ancak maalesef henüz tamamlanmadı. Esnafımız mağdur durumda. Çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyoruz" dedi.

TEKSAN'da aylardır devam eden çalışmalarda yollar delik deşik olmuş durumda... Esnaf bu durumdan şikayetçi ve çalışmaların tamamlanmasını istediklerini söylüyor.

Bugün yaşanan şiddetli yağış sonrasında TEKSAN Sanayi Sitesi'nde yine sıkıntılar yaşandı, yollar bozuldu...

Ramazan Karamanlı, "Esnafımızdan çok şikayet geliyor. Bu çalışmalar biterse yollar da düzgün şekilde yapılacak. Çalışmalar umarız bir an önce tamamlanır" diye konuştu.

Ramazan Karamanlı, "Bugünkü yağış da esnafımızı mağdur etti. ESKİ ile yeniden görüştük. Talimat verdiklerini ve Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtiyorlar" dedi.

Yağmur suyu hatlarındaki çalışmaların bitmemesi TEKSAN esnafını mağdur ediyor, yollar delik deşik halde bekliyor...

Teksan'dan son görüntüler için tıklayın