AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’tan CHP’li Belediyelere Eleştiri AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’tan CHP’li Belediyelere Eleştiri

Tepebaşı Belediyesi, bölge sakinlerine çeşitli alanlarda hizmet sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Tepebaşı Belediyesi Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi Yeşiltepe Yaşam Merkezi'nde hizmet vermeye başladı. Mayıs 2023'te açılan merkez, bugüne kadar 480 kişiye hizmet sağladı.

Merkezde, konuşma sesi bozuklukları, akıcılık bozuklukları, ses bozuklukları, özgül öğrenme güçlüğü, beslenme ve yutma bozuklukları, dudak damak yarığı ve rezonans bozuklukları, yetişkin dil bozuklukları, motor konuşma bozuklukları gibi birçok alanda uzman dil ve konuşma terapistleri tarafından hizmet veriliyor. Danışanlarla yapılan ön görüşmelerin ardından uygun olanlar tedaviye başlıyor.

Haftada bir gün 40 dakika süren seanslarla hizmet veren merkez, haftada 80 kişiye danışmanlık hizmeti sunabiliyor. Randevu sistemiyle çalışan merkez, 2 buçuk yaşından itibaren her yaştan çocuk, ergen, yetişkin ve ihtiyaç duyan herkese hizmet verebiliyor.

Hizmet alan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a teşekkürlerini iletiyorlar.