Tepebaşı Belediyesi Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'nde 2024-2025 Dönemi İçin Kura Çekimi Yapıldı

Tepebaşı Belediyesi, Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri için yapılan ön başvuruların yoğunluğu nedeniyle noter huzurunda kura çekimine gitti. Yarbay Hüseyin Vecihi, İsmail Hakkı Tonguç, Canan Şükran Şeker, Sabiha Gökçen ve Aşağı Söğütönü Erken Çocukluk Merkezleri için gerçekleştirilen kura çekimi, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi'nde gerçekleşti.

287 başvurudan 89 asil ve 79 yedek belirlendi

Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Eskişehir 10'uncu Noter Vekili Burçin Baykondu başkanlığında yapılan kura çekiminde, 287 çocuk arasından 89 asil ve 79 yedek belirlendi. Kura çekimi, velilerin huzurunda ve şeffaf fanusa konulan isimlerle gerçekleştirildi. Asil çocuklar, kreşlere kayıtlarını yaptırabilecekler.

Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri; Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun şekilde, çocukların gelişim alanlarını destekleyici bir hizmet anlayışı ile eğitim veriyor. Donanımlı iç alanlarıyla, okul öncesi eğitime uygun şekilde tasarlanan merkezler; çocukların en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürürken, merkezlerden faydalanan öğrenciler ve velileri de memnuniyetlerini ifade ediyor.