Mehmet Muharrem Kasapoğlu Eskişehir'de kırsal ilçelere de spor tesislerinin yapılacağının müjdesini verdi. Anadolu Üniversitesi içerisine de kapalı spor salonu yapılacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu'nun Eskişehirspor tesislerinde yaptığı açıklamalarının ardından Twitter kullanıcıları tarafından destek ve teşekkür mesajları yağdı. #TeşekkürlerKasapoğlu etiketi Twitter'da Türkiye gündeminde zirveye yerleşti.

Mesajlardan bazıları şu şekilde;

Zihni Çalışkan: "Her şey Eskişehirspor için… ● Modern altyapı tesisi ● Kırsal ilçelerimize spor tesisleri ● Anadolu Üniversitesi’ne kapalı spor salonu Sadece bugünü değil seneler sonrasını da düşünüyoruz. Değerli Bakanımıza destekleri için şükranlarımı sunuyorum. #TeşekkürlerKasapoğlu"

Hasan Burgaz: "Sporun şehrinde, Spor Bakanımızdan müjde! Teşekkürler Bakanım, ayrıca vesile olan AK Parti İl Başkanımız Zihni Çalışkan’a sonsuz teşekkürler #TeşekkürlerKasapoğlu *EsEs’imize modern alt yapı tesisi *Anadolu Üniversitesi’ne kapalı spor salonu *Kırsal İlçelerimize spor tesisleri"

Murat Diri: "Gençlik ve Spor Bakanımızın şehrimize gelerek hem Eskişehirsporumuza alt yapı tesisi hem Eskişehir gençliği için ilçelere yapılacak olan spor alanlarında büyük emeği olan ESES sevdalısı AK Parti İl Başkanı sayın @avzihnicaliskan a ayrıca teşekkür ederiz."

Mehmet Şimşek: "Yeni altyapı tesisleri Yeni yetiştirilecek futbolcular #TeşekkürlerKasapoğlu Şehrimiz ve #Eskişehirspor ‘umuz adına teşekkür ederiz Bakanım"

Erkan Koca: "Evlatlarımızın gözlerindeki umut,yüzlerindeki gülümseme herşeye bedeldi.. Eskişehirspor’umuza yapılacak son teknoloji ve çok kullanımlı YENİ alt yapı tesisleri için #TeşekkürlerKasapoğlu @kasapoglu Emekleriniz için sizlerede teşekkür ederiz başkanım @avzihnicaliskan"

Enes Yalçın: "Eskişehirspor siyaset üstüdür… Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Eskişehirspor’umuz için verdiği müjdeler için şükranlarımızı sunuyoruz. Süreçteki emekleri için Zihni Çalışkan başkanımız başta olmak üzere Mehmet Şimşek ve emeği geçenlere teşekkürler. #TeşekkürlerKasapoğlu"