AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı olan SMMM Ufuk Kuş, bugün sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya geldi.

Aday adaylığını gazetecilerle paylaşan Kuş, doğup büyüdüğü Eskişehir’e değer katmak amacıyla bu yola çıktığını söyledi. Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltının ardından açıklama yapan Milletvekili Aday Adayı SMMM Ufuk Kuş şu ifadeleri kullandı;

"Öncelikle, hatta şöyle diyelim en önceliğimiz olması gereken, Kahramanmaraş Merkezli 11 ilimizi ve gönülden tüm ülkemizi etkileyen depremler ve sonrasında sel nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı, mağdur olan herkese çok geçmiş olsun diliyorum. Orada zor durumda olan vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza yardımcı olan devletimizden, hükümetimizden ve tüm yardımı geçenlerden Allah Razı olsun.

Biz AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak ilk günden beri oradayız. Devletimiz ilk günden beri orada. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi 1 yıl gibi kısa bir sürede inşallah güzel bir toparlanma olacak. Bundan önceki depremlerde bölgeleri nasıl ayağa kaldırdıysak, bundan sonrada Allahın izniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın neredeyse 2 günde bir gidip yerinde kontrol ettiği bölgeyi hep beraber ayağa kaldıracağımızdan şüphem yok.

Ben Ufuk Kuş, 1981 Eskişehir doğumluyum. Annem Eskişehir doğumlu, babam Eskişehirde büyüdü. Kısacası doğma büyüme Eskişehirliyim. 1997 yılında başlamış olduğum meslek hayatımda nerdeyse 26 yılı geçirdim. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak kendi ofisimde meslek hayatına devam etmekteyim. Evliyim, bir kızım var, eşim Eskişehir’in tanınmış mimarlarından birisi.

2003-2004 Yıllarında AK Parti Merkez ilçe Yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatıma başladım. Yerel seçimlerde çalışma tecrübem oldu. Tekrar 2015-2016 yıllarında AK Parti Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak Genel seçimlerde çalışma tecrübem oldu. Biliyorsunuz o dönemde 15 Temmuz hain darbe girişimi gerçekleşti. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla günlerce gecelerde hep beraber meydanlarda nöbet tuttuk.
Sıkıda bir Eskişehirspor taraftarıyım. Zamanında eski stadyumun, öğretmenler caddesi tarafından deplasmana gitmek için otobüsler kalkardı. Çok gittik geldik Karşıyaka deplasmanlarına. Eskişehirsporumuza yarın mücadele edeceği Karşıyaka deplasmanında da başarılar diliyorum. Eskişehir Altyapı Spor Kulübünün tüzüğünü yazmış, kuruluşunda harç taşımış sayılı kişilerden birisi ve aynı zamanda halen yönetici olarak bulunmaktayım. 15 yaşından 25 yaşına kadar amatör futbol oynadığım Orhangazispor’da da yönetici olarak devam etmekteyim. Spor camiasının duayen gazetecileri ve şuan devam edenleri beni de az çok tanırlar, bilirler.

Eskişehir’imizin geleceğindeki yapı taşlarından birisi olmak için, doğduğum,büyüdüğüm, karnımın doyduğu memleketime, bir az daha fazla yararım olsun diye,  ilk oy kullanmaya başladığım, inşallah son oy kullanacağım Partim, AK Partiden Millet Vekilliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Aday olduğum ve nasipse seçildiğim takdirde, şehrimizde var olan sorunların daha hızlı çözülmesini sağlamak için elimden geleni yapacağım. Doğup büyüdüğüm şehrin gelişimine katkı sağlamak için canla başla mücadele edeceğim. Seçilsemde–seçilmesemde şehrimize yönelik yapabileceklerimizi görev edinip çalışmaya devam edeceğimi siz basın mensupları aracılığı ile hemşerilerimize iletmek istiyorum."