Uğur Dündar, yazarı olduğu Sözcü gazetesinde bugün seçim güvenliği ile ilgili bir yazı yazdı. 'Meğer doğru değilmiş' diyerek sandıkları çok iyi koruyacağını söyleyen CHP'ye sitem dolu sözler kullandı.

Dönüp dönüp CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın'ın sözlerini dinlediğini ifade eden Dündar, Gökhan Günaydın'ın "Dünyanın en eski beşinci partisi olma iddiasını taşıyan bir partinin Türkiye'nin gerçeklerini bile bile hâlâ sandıklara tam olarak sahip çıkamama meselesi benim açımdan kabul edilebilir değildir" sözlerine "Benim açımdan da öyle!" diyerek tepkisini gösterdi.

Sandıklara hakimiz diyerek halkın yanıltıldığını söyleyen Dündar, üzerinden 3 gün geçmiş olmasına rağmen kimsenin çıkıp Gökhan Günaydın 'ın sözlerini yalanlamamış olması üzerine yaşadığı hayal kırıklığını yazarı olduğu gazetede ifade etti. Uğur Dündar CHP'yi oldukça ağır sözlerle eleştirdi. 

Uğur Dündar, "bu skandalın sorumluları kimler ise derhal tespit edilip görevlerinden uzaklaştırılmalı ve bir daha da CHP Genel Merkezine ziyaretçi olarak bile alınmamalı" dedi.

10 ay sonraki yerel seçimlerde halkı sandığa nasıl götüreceksiniz diye soran Dündar, halkı kandırdıklarının altını yazısındaki her detayda vurguladı.

Uğur Dündar yazısında, seçim sürecinin en başından beri sandık güvenliği hakkında konuşan, 2018'de 10 binden fazla sandığın başında görevli bulundurulmadı diyen Muharrem İnce'den de "bu kez aynısı olmamalı demekten dilimizde tüy bitti." diyerek bahsetti.