Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “

“Biz partimizi kurduğumuzda Türkiyede yüzlerce parti var yeni birtanesine gerek yok demişlerdi. Şu an bu insanların hepsi sus pus olmuş durumdalar. Biz ne dersek onu yapıyorlar, bizim yaptıklarımızı taklit ediyorlar. Zafer Partisi hızlı bir şekilde yükseliyor, yükselişi de önlenemez durumda. Diğer partiler Zafer Partisi nedeniyle büyük bir panik içerisinde. Zafer Partisi olarak diyoruz ki; durun daha yeni başladık.

Zafer partisi Türk siyasetini yeniden şekillendiriyor. Zafer Partisi’nin başarısı, Türk milletinin başarısı ve zaferi olacak. Bunu bilerek yola çıktık. Biliyorduk ki Türk milletinin iradesi siyasette temsil edilmiyor. Türk milleti siyasette söz söyleyemiyor. Bir tarafa saray irtifakı, diğer yanda sarı muhalefet. Bir yanda da Türk milletinin gerçek sorunları var. Gerçek talepler duymazlıktan geliniyor. Biz Zafer partisi olarak Türk milletinin gerçek taleplerini gündeme getiriyoruz. Türk milletinin desteğinin arkamızda olacağını bilerek yola çıktık. Zafer Partisi Türk siyasetinin neresinde soranlara vereceğimiz cevap şudur; Atatürk çizgisinde, Türk milliyetçilikçisi bir partiyiz. Zafer Partisi Türk milletinin, Türk devletinin ve Türk siyasetinin tam merkezindedir. Merkez biziz herkes kendi konumunu buna göre belirler. Birileri aman merkeze kayalım, merkez sağa oturalım, merkez sola kayalım şeklinde konuşuyor. Sizin ne yapacağınız bizi ilgilendirmiyor. Biz siyaseti Türk milleti tarihinin, kültürünün, devlet anlayışının ve gelecek anlayışının tam merkezinde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğe yapıyoruz, biz merkezdeyiz.

Verdiğimiz cevaplar, ürettiğimiz çözümler günübirlik, bugün söyleyip yarın unuttuğumuz şeyler değil. Bizim Türk toplumunun, Türk milletinin, Türk dünyasının önüne koyduğumuz bütün politikalar, Türk tarihinin içinden süzülerek geliyor. İstiklal savaşından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten son bir hız alarak, Türk milletini Anadolu'da ikinci bin yıla hazırlamanın temellerini atmaya çalışıyoruz.”