Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı İlçe Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir şu ifadeleri kullandı;

"Bizim bir hayalimiz var. İsraf, yolsuzluk ve rüşvetle buhar olup giden milyarların vatandaşlarımıza dağıtıldığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Emeklimizin, memurumuzun, işçimizin ay sonunu kara kara düşünmeden, ay içinde huzurlu, müreffeh bir hayat sürdüğü bir Türkiye hayal ediyoruz.

İşin ehline, emanetin liyakat sahibine verildiği bir Türkiye hayal ediyoruz.

Peygamber Efendimizin (SAV) hasır üzerinde yattığı kıssalarından ibret alıp yazlık-kışlık sarayların olmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Koca koca adliye saraylarında yıllardır hak arayanların hakkına kavuştukları bir Türkiye hayal ediyoruz.

Hz Ömer'ler aramak yerine Onun gibi adaletin dağıtıldığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Cezaevlerinin büyüklüğünden ve bolluğundan kurtulup insanımızın suça bulaşmadan yaşayabildiği bir Türkiye hayal ediyoruz.

İşsizlik, KHK, EYT gibi mağdurlarına çok sıkıntılar yaşatan kavramlardan sıyrılmış bir Türkiye hayal ediyoruz.

Sosyal medyada bir şeyler paylaşmaktan korkulmayan bir Türkiye hayal ediyoruz.

Birileri ile görüştüğü için terörist, hain, zillet gibi damgaların vurulmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Öte yandan kendileri de aynı isimleri ziyaret ederken, komisyon toplantılarında şakalaşırken ortaya çıkan çifte standartların yaşanmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Eğitim de üniversiteler çoğalsa da, binalar süslenip püslense de, mezunlarının kurye veya tezgahtar olmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Gençlerimizin gelecek kaygısı yaşamadan, yurtdışı hayalleri kurmadan, kolay para hevesine düşmeden kaliteli bir eğitim hayatı aldıkları bir Türkiye hayal ediyoruz.

Evlatlarımızın uyuşturucu ve alkol sigara belasına düşmediği bir Türkiye hayal ediyoruz. Vatandaşlarımızın üretken  olduğu, en kıymetli zamanlarını AVM’lerde, kahvehanelerde, eğlence mekanlaronda ziyan etmediği bir Türkiye hayal ediyoruz. Kadınlarımızın, kızlarımızın, gencecik delikanlıların, hayır duasına muhtaç olduğumuz büyüklerimizin kişisel hırslar uğruna katledilmediği bir Türkiye hayal ediyoruz. Hayvanların da bir canlı olarak korunup gözetildiği ancak başı boş bırakılmadığı bir Türkiye hayal ediyoruz.

Bizim derdimiz “İktidardan Ahmet gitsin de Mehmet gelsin” derdi değildir. Bizim hayalimiz, idealimiz ve hedefimiz evvela “Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye” ve “Yeni bir Dünya” tesis etmektir. Hayalini kurup, kendimize hedef gösterdiğimiz insanca yaşam, adil paylaşım ve yeni bir dünya ideali ancak seninle olur. Bu yüzden buradayız gelin hayalleriniz yazın. Yazmaktan korkmayın. Yazının tesirine inanın. Unutmayın “Kalem kılıçtan keskindir”.

 

 

Editör: Akif YER