Ünlü fenomeni Eylül Öztürk şirketine kayyum atanmasını gözyaşlarıyla “kariyerimin nasıl bittiğini bu işler bittiğinde belgesel çekerek anlatacağım” sözlerini kullanarak sosyal medyasında yayınladığı videoda anlattı.

Öztürk, "Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmadı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef" dedi.

eylül öztürk

Evinde uyuşturucu bulunmuştu! Şarkıcı Kalben serbest bırakıldı! Evinde uyuşturucu bulunmuştu! Şarkıcı Kalben serbest bırakıldı!

Şirketlerine kayyum atanmasından sonra karara karşı sosyal medyasından yazılı açıklama yaptı. Öztürk karar hakkında "Söz verdiğim gibi sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim tekrar. Kayyum ile ilgili haberleri ben de sizin gibi buradan okudum. Diğer haberler gibi bu haberi de basından öğrendik. Avukatlarımızla da konuştum ve ticaret sicilinde yayınlanmasını bekleme sürecindeyiz şu anda. Henüz yayınlanan bir şey yok ama muhtemelen birkaç gün içinde yayınlanacaktır diye düşünüyorum. Avukatlarımız da bu konuda savcılığa dilekçe verecekler. Bu esnada işimizde herhangi bir aksama yok, biz aynen işimize devam ediyoruz." dedi.