Bilgi Güvenliği Derneği Eskişehir İl Temsilciliği koordinatörlüğünde ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Eskişehir Valiliği, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bakka ve Siber Vatan proje ortaklığı ile gerçekleşen Dijital Akademi Yaz Kursu devam ediyor. Melahat Ünügür Ortaokulu’nda  gerçekleşen kamp yetenekli bir çok öğrenciyi bir araya getirmeyi başardı. Siber Vatan personeli tarafından verilen eğitimler robotik kodlama, yazılım ve siber güvenlik konularını kapsıyor.

WhatsApp Image 2022-08-02 at 14.59.02

Eskişehir Valisi Sayın Erol Ayyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin Töre kapmta öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettiler. Vali Ayyıldız sohbetin ardından öğrencilere dondurma ikram etti. Toplu hatıra fotoğrafı çektiren Ayyıldız; öğrencilerin isteğini kırmadı ve basketbol sahasında çocuklarla beraber ter döktü.
Önümüzdeki günlerde Aselsan ve Havelsan ziyaretleri için öğrencileri Ankara’ya götüreceklerini duyuran İl Temsilcisi Fatih Sert ve yönetimi ziyaretlerinden dolayı Vali Ayyıldız ve Töre’ ye teşekkür ettiler.