Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Aksoy, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü içtenlikle kutlayarak, onların karşılıksız emekleri için teşekkür etti.

Vali Aksoy mesajında, annelerin toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, fedakarlıklarıyla ve sevgi dolu emekleriyle her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Annelerin, çocukları için gösterdikleri özverinin paha biçilemez olduğunu ifade eden Vali Aksoy, onların sevgi ve şefkat dolu yüreklerinin topluma umut ve güven verdiğini dile getirdi.

Vali Anneler Günü

Eskişehirli Lise Öğrencilerinden 3D Yazıcıyla Hareketli Motor Prototipleri Eskişehirli Lise Öğrencilerinden 3D Yazıcıyla Hareketli Motor Prototipleri

Şehit annelerinin de Anneler Günü'nü bir kez daha anma ve hatırlama fırsatı bulduğumuzu belirten Vali Aksoy, vatan için en değerli varlıklarını feda etmiş olan şehitlerimizin annelerine minnet ve şükranlarını iletti.

Vali Aksoy, Anneler Günü'nün bir kez daha tüm anneler için mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini dileyerek, onların her zaman sevgi ve saygıyla anılmasını temenni etti.