4 yıldır Ak Parti Eskişehir İl Kadın kolları Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Özlem Yalçın neden istifa etti? Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önemi her seferinde vurgulanan Eskişehir Kadın kolları başkanlığı koltuğu neden 2 aydır boş?

Ak Parti Eskişehir İl Kadın kolları Başkanlığı görevinden Özlem Yalçın 8 Kasım 2020 tarihinde istifa etmişti. Yalçın İstifasını duyurduğu basın açıklamasında Yalçın: “Bu kutlu bayrağı devralacak arkadaşımıza tüm kalbimle başarılar diliyorum. 7 yıllık aktif teşkilat geçmişime bağlı olarak her zaman bilgi, teşkilat hafızası ve tecrübelerimle yanlarında olacağımı şimdiden belirtmek isterim. Bugünden itibaren her zaman olduğu gibi yine Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda inandığım yolda durmadan yürümeye devam edeceğim” ifadelerine yer vermişti.

Yapılan bu açıklama istifanın nedeni anlamak açışından kamuoyuna tahmin edici gelmemişti.

4 yıldır bu görevi başarılı bir şekilde yerine Özlem Yalçın’ın istifasının nedeni hala akıllarda soru işareti.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, özellikle seçim sürecinde yaptığı konuşmalarında Kadın kollarının çok önemli sorumluluğa sahip olduğunu vurguluyordu.

Ak Parti’nin çalışmalarını en hassasiyet ile gerçekleştirdiği illerden biri olan Eskişehir’de Ak Parti İl teşkilatının en önemli organlarından biri olan kadın kollarının başkanlığı koltuğu hâlâ doldurulmadı.

 Özlem Yalçın’ın istifasının üzerinden 2 ay gibi uzun süre geçmesine rağmen neden hâlâ yeri doldurulmadı?

Ak Parti Eskişehir İl teşkilatında içerinde sorunlar mı yaşanıyor?

Ak Parti Eskişehir İl Teşkilatında başka istifalar olacak mı?

Tüm bu soruların cevaplarını haber sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz.