Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Bozüyük’te faaliyet gösteren bir firmanın, Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne sokakta yaşayan hayvanlara verilmek üzere 3,5 ton tavuk eti bağışladığı açıklandı. 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Merkezi ekiplerinin bu etlerle Eskişehir genelinde besleme çalışması yaptığı belirtildi. 

Hayvan besleme çalışmasına hayvanseverler de katıldı. Ayrıca talepte bulunan hayvanseverlere hayvan beslemeleri için et de verildi. 

Binlerce köpek bulunuyor 

Geçtiğimiz haftalarda, özellikle Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin şehir çöplüğü ve Odunpazarı'ndaki Kent Ormanı çevresindeki alanlarda bulunan baıboş ve küpesiz binlerce köpeği besleyen ve bakmaya çalışan Eskişehir Besleme Grubu üyeleri sosyal medyadan çağrıda bulunmuş, pandemi sürecinde söz konusu hayanlar için toplanan mamaların bitme noktasına geldiği belirtilere, haycvanseverlerde yardım istenmişti. 

Eskişehir'deki hayvanseverlerin yardım çığlığını EskisehirHaber.com kamuoyuna duyurmuştu... Haberi okumak için alttaki görsele tıklayın

Eskişehir'de yüzlerce köpek için yardım çağrısı!