Yıldız Tilbe kişisel sosyal medya hesabından, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?" paylaşımını yapınca hakkında suç duyurusunda bulunuldu.  Söylediklerinin arkasında olduğunu her fırsatta vurgulayan Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde savcılığa ifade verdi.

Yıldız Tilbe'nin verdiği ifadeye dair yapılan bir haberi twitter'dan alıntılayan gazeteci Nevşin Mengü'nün yorumu güncel bir tartışma başlattı.

Nevşin Mengü "Anahtar kelimeleri yan yana dizmiş" ifadelerini kullandı. Aynı tweetin altına komedyen Şahan Gökbakar da "Birkaç tane daha var, onları unutmuş. Eklese daha vurucu olabilirdi" yorumunu yaptı. Halk TV’nin eski sunucusu Özlem Gürses ise işi hakaret boyutuna taşıyarak, "Yazık ya… Gözümüzün önünde kafa gitti resmen" ifadelerini kullandı. 

Sanatçı Yıldız Tilbe de şahsı hakkında yorum yapanlara tek bir kelimeyle cevap verdi. Yıldız Tilbe, Nevşin Mengü, Şahan Gökbakar ve Özlem Gürses'e "Hoşt" yazarak tepkisini dile getirdi.