8 Kasım 1937’de doğan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 85 yaşına girdi. Yılmaz Büyükerşen, 1999 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmişti. 85 yaşındaki isim 23 yıldır görevini devam ettiriyor. Eskisehirhaber.com ailesi olarak Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in doğum gününü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlere uzanan nice yıllar dileriz.

TEBRİK MESAJLARI İSE ŞU ŞEKİLDE;

Ahmet Ataç: "Eskişehirimiz için yılmadan çalışan, şehrimize birlikte hizmet etmekten onur duyduğum Büyükşehir Belediye Başkanımız, Hocamız Sayın Yılmaz Büyükerşen’in ve kıymetli eşi Seyhan Hanım'ın doğum gününü kutluyor, nice sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yıllar diliyorum."

Kazım Kurt: "Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız, kıymetli hocamız Yılmaz Büyükerşen'in doğum günü. İyi ki varsın hocam. Nice mutlu yıllara." 

Sibel Yeşildal: "Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in  doğum gününü kutluyor, nice mutlu yaşlar diliyorum."

Figen Kahya: "Kıymetli hocam Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve değerli eşi Seyhan hanımın doğum gününü kutluyor bir ömür aynı gülümseme ile sağlıklı uzun ömürler diliyorum."

Kadir Kodak: "Kıymetli hocamız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in doğum gününü kutluyorum. İyi ki varsınız hocam."