İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'nin haberi göre Son 7 dönemdir transfer yasağını kaldırılamayan Eskişehirspor’da ara transfer için çalışmalar sürerken artık son imzaların alındığı öğrenildi. 80’e yakın futbolcu, teknik adam ve kulüp ile bire bir görüşmeler yapıldı. Başkan Mehmet Şimşek’in görevlendirdiği ve şu anda sportif direktörlük yapan Sezgin Coşkun ile birlikte eski futbolcu Sinan Ören ve Kulüp Muhasebe Müdürü Gökay Şahin kulüp adına listedeki isimler ile tek tek görüştü. Son olarak sorunlu olan Gekas ve Emre Güral’da imzayı verirken kalan 8-9 imza için de son görüşmelerin yapıldığı öğrenildi.  

Daha öncede sorun yaratan isimlerden Emre Güral ve Gekas’ın da imza verdiği öğrenildi. Emre sosyal medya hesabından açıklama yaparak imza verdiğini söylemişti. Yaklaşık 8-9 imzanın kaldığı ve onlar ile de bire bir görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Şimşek ve ekibi öncelikle transfer yasağını kaldırmak için mücadele veriyor. 6 Ocak’ta yapılacak olan genel kurul öncesi imzaları toplamak isteyen yönetim ardından genel kurul salonunda gerekli açıklamayı yapacak.