Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl konu ile alakalı olarak şu açıklamayı yayınladı;

"Bugün Partimizin Bolu İl Başkan yardımcısı Cihan Can, yabancı uyruklu oldukları belirlenen iki şahsın saldırısına uğradı. Bolu il başkanımız sayın Hakan Perçin;  saldırganların arbedede ‘Parti olarak mülteciler hakkındaki söylemlerinizi değiştirin, siz kimsiniz bizi göndereceksiniz, yoksa sizin için kötü olacak’ şeklinde tehditler savurduklarını iletti.

"Mülteci konumunda Türkiye’de bulunan bütün şahıslara diyoruz ki; biz Zafer Partisi olarak sizleri dostane bir tarzla, uluslararası normlara uygun olarak kendi ülkelerinizdeki güvenliğinizi de düşünerek vatanlarınıza geri göndermeyi can-ı gönülden istiyoruz. Tabii olarak tercih sizin, yediğimiz ayazı da unutacak değiliz elbette. Şeçimlere çok az bir zaman kaldı, seçim zamanı yaz, sonrası ayaz. Çoğunluğu masum olarak gördüğümüz için merhametli olsak ta, bu tür tahrikleri de cevapsız bırakacak değiliz. Söylemlerimizi haddini bilmezlerin saldırılarıyla değiştirecek değiliz. Zira bizim söylemlerimizin merkezinde iktidar hırsı değil Aziz Türk Milletinin talepleri vardır. Biz şafaklarımızda yüzen al sancağımızın, yurdumuzun üzerinde tüten en son ocak sönmeden sönmeyeceğini bilerek korkmayan bir milletiz. Sizin tahriklerinizden mi korkacağız sanırsınız.

Partimize ve partimize gönül verenlere yapılan bu tahrikler cevabını, seçim sandıkları açıldığında çok daha net bulacaktır. Bu vesileyle Eskişehirli hemşerilerimizin olası tahriklere seçim günü geldiğinde Zafer Partisine ‘evet’ diyerek teveccüh göstereceklerine inanıyor, saygılar sunuyoruz."