Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl şu ifadeleri kullandı;

“Zafer Partisi genel seçimlerden sonra da saha çalışmalarına devam etti. Yerel seçim hazırlıklarımız hem merkez ilçeler hem de kırsal ilçelerde devam ediyor. Oğuz Beki bizim Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayımız. Dilek Bayraç hanımefendi Tepebaşı Belediyesi için Başkan Aday Adayımızdır. Selim Doruk da Odunpazarı Belediyesi Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Diğer ilçeler için de görüştüğümüz kişiler var. Partimizden meclis üyesi olmak isteyenlerden de başvurularını alıyoruz.

2 Aralık’ta Genel Merkezimizde İl Başkanları toplantımız var. Bu toplantıda gerekli değerlendirmeler yapılacak. 10 Aralık’ta da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Eskişehir’e gelecek. Bir gençlik çalıştayı yapacağız. Soru cevaplı bir buluşma olacak. Esnaflar ziyaret edilecek. Dolu dolu bir gün olacak. İnşallah o gün de adaylarımızı açıklamış oluruz.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız. İddialıyız. Gözümüze kestirdiğimiz ilçeler var. Eskişehir halkını sığınmacı istilacılardan kurtaracağız. Bu konuda ciddi çalışmalar yapacağız. Ruhsatsız olanlarını direkt olarak kapatacağız. Ruhsatlı olanlarının da ne şartlarda ruhsat aldıklarını kontrol edeceğiz. Üsule aykırı bir durum tespit edersek onların da ruhsatlarını iptal edeceğiz.

Gençlerimiz ile alakalı projelerimiz var. Öğrencilerin toplu ulaşımda günde 2 kez ücretsiz kullanma hakkı olacak. Ayrıca yasaklı maddeler ile mücade edeceğiz.

Partimize ciddi bir ilgi var. Seçimlerden sonra da üye kayıtlarımız devam etti. da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Eskişehir’e geldiğinde yeni üyelerimizin rozetleri takılacak. Kadın erkek dengeli bir şekilde üye yapımız var.”