Zafer partisine Eskişehir'den çok fazla ilginin olduğunu aktaran Erdinç Örencik, “Zafer partisinin vaatlerini biliyorlar. Diğer partilerin vaatleri ne bilmiyorlar ama zafer partisinin vaatlerini biliyorlar. Suriyeliler gittikten sonra Türkiye'nin ekonomisi mutlaka düzelecek. 144 milyar doları göçmenlere harcadık, bu parayı kendi ülkemize kendi vatandaşımıza kullansaydık Türkiye bambaşka bir durumda olurdu. İlk önce Türk vatandaşı daha sonra komşulara bakılır. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisiyiz biz. Türkiye'den vatanını, Atatürk'ü sevecek, Türk milletini sevecek insanlardan oy istiyoruz” dedi.

ALTILI MASANIN KARARINI BEKLİYORUZ

Seçim tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Örencik, “Biz biliyorduk zaten erken olacağını. Buna göre kendimizi hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız kesinlikle Ümit Özdağ'dır. Eğer Mansur Yavaş aday çıkarsa biz aday çıkarmayacağız. Çıkarsa destek vereceğiz çıkmazsa kendi adayımızı koyacağız. Bu yüzden altılı masayı bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

6 MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK

Eskişehir’den milletvekili aday adayı olmak istediğini açıklayan Örencik, “6 milletvekili adayımız olacak ve bunlardan bir tanesi benim. Son zamanlarda Eskişehir’de üzücü olaylar yaşandı fakat bu Eskişehir’in emniyetli bir şehir olmasından bir şey götürmedi.” İfadelerini kullandı.