Geçtiğimiz yıl geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden, Eskişehir’in saygın hukukçularından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, CHP Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi meclis üyesi Av. Aydın Ünlüce, vefatının 1’inci yıl dönümünde Asri Mezarlık’ta bulunan kabri başında anıldı.

Aile kabristanındaki anma törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer ve İbrahim Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, merhum Aydın Ünlüce’nin eşi CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, oğulları Ata ve Aras, belediye bürokratları ve çalışanlar, Ünlüce ailesi, sevenleri ve dostları katıldı.

Burada konuşma yapan Yılmaz Büyükerşen, “Aydın Ünlüce kardeşimin vefatının sene-i devriyesinde burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Aydın, çok saygıdeğer bir insandı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hukukçu ve savcı kimliği ile aklıselimiydi. Bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, sevgili eşi Ayşe Ünlüce, evlatları Ata ve Aras olmak üzere ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum.” dedi.

Anma töreni, konuşmaların ardından edilen dualarla tamamlandı. Daha sonra 100. Yıl Camisi’nde merhum Aydın Ünlüce için mevlit okutuldu.