Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Entegre Katı Atık Dönüşüm ve Enerji Üretim Tesisleri çevresinde bulunan çok sayıda başıboş köpek, sürüye saldırarak...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle ulaşım saatlerinde düzenleme yapacağını duyurdu.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), Kurban Bayramı tatili boyunca vatandaşların hizmetinde olacak.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatili için şehre gelecek tur otobüsleri için Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde yeni bir düzenleme gerçekleştirdi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için ulaşım düzenlemesi yaptı

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin duyurusu, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılacak olan gençlere yönelik önemli bir destek sağlıyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin merkezi bölgelerdeki cadde otoparklarını şirketlere kiralaması sonucunda ücretli park yapacak alan bulamayan sürücüler yapılan çifte standart uygulamasına...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, "İklim için Harekete Geç" sloganıyla düzenlenecek olan 5. Çevre Şenliği'nin programını açıkladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akpınar ve Sarısungur mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı'nda Kurbanlık Yer Kiralaması Başlıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, gençlerin toplu taşıma kullanımını teşvik etmek amacıyla önemli bir adım atıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kendi sosyal medya hesabından duyuruda bulunarak sağlıklı bir yaşam için parklarda toplanma çağrısı yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 840 mezarlıkta bakım, onarım, genel temizlik, ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmaları başlattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından Eskişehir Opera ve Bale Günleri'ne olan ilginin büyük memnuniyetle karşılandığını duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenleyeceği etkinlikleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu