Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç şu ifadeleri kullandı;

 “Şehir halkına hizmet eden tüm esnaflarımız gibi şoför kardeşlerimizle de sürekli temas halindeyiz. Kendilerini ziyaret ederek hem kentimiz hakkında sohbet ediyor hem de taleplerini dinliyoruz. Onlar da sağ olsunlar, duraklarında bizleri her zaman misafirperverce konuk ediyor. Bugün de odamızda bir aradayız.

İşinizin zor bir meslek olduğunu biliyoruz, sürekli zam gelen akaryakıt fiyatları ortada. Yedek parça, bakım ve onarım masrafları giderek artıyor. Enflasyon, tüm halkımızı sarstığı gibi sizleri de olumsuz etkiliyor. Tüm olumsuzluklara rağmen kentimizdeki dayanışma ruhu, huzur ortamı bizlere güç veriyor. Sizlerle olan tanışıklığımız, iyi ilişkilerimiz on yıllardır sürüyor. Maddiyatla ölçülemeyecek değerlerle, birbirimize yürekten bağlıyız. Bu birliktelik güçlenerek devam edecek. Hep birlikte Eskişehir için çalışmaya, daha güzel bir kent için çaba sarf etmeyi sürdüreceğiz. Yolumuz açık olsun arkadaşlar” sözlerini kullandı.