Polis teşkilatının 181. kuruluş yılı, Eskişehir’de yapılan sürpriz bir etkinlikle kutlandı. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, iş insanı İsmail Faruk Kılıç, AK Parti il yönetimi üyeleri, Romanlar Derneği Başkanı Erdebil Güder ve Türk Metal Sendikası temsilcisi Suat Özkan ile Zafer ve Sarhöyük mahalle sakinleri bir araya geldi.

Polis Haftasına Özel Pasta Kesildi

Eskişehir’de 106 Sürücünün Ehliyetine Daha El Konuldu!
Eskişehir’de 106 Sürücünün Ehliyetine Daha El Konuldu!
İçeriği Görüntüle

Sürpriz Etkinlik İçin İhbar Yapıldı

Sürpriz etkinlik kapsamında ihbar verildi. İhbar üzerine gelen ekiplerle birlikte Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak eşliğinde yaş pasta kesilerek Polis Haftası kutlandı. Etkinlikte, teşkilatın fedakâr çalışmalarına teşekkür edildi ve polisler onurlandırıldı.

Kutlamaya mahalle sakinlerinin yanı sıra sivil toplum temsilcilerinin de katılması, Eskişehir’de polis ve toplum arasındaki güçlü bağı bir kez daha gözler önüne serdi. Polis Haftası etkinliği, sıcak ve samimi bir atmosferde tamamlandı.

Polis Haftasında Ekiplere Anlamlı Sürpriz