Prof. Dr. Gürcan, kampanyası kapsamında gençler, kadınlar, esnaflar ve çeşitli derneklerle bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek ve çözüm önerileri sundu.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Gökmeydan cuma pazarını ve çevre esnafını, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş'ı ve depremzede aileleri ziyaret etti. İftarını Kafkas Kültür Evi'nde gerçekleştiren Gürcan, burada Çerkez kültürüne ve diğer kültürlere olan saygısını vurguladı ve Balkan, Kafkas ve Kırım Tatarları kültürlerini yaşatmak için çalışacağını ifade etti. Daha sonra Mardinliler Derneği'ni ziyaret ederek, hemşericiliğin önemine değindi ve Mardinlilerin Eskişehir'de önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Gürcan ayrıca, gençlerle ve kadınlarla gerçekleştirdiği buluşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere ve kadınlara yönelik hayata geçirdiği program ve projeleri anlatarak, seçimlerden sonra hayata geçirilecek program ve projeler hakkında bilgi verdi. Kampanya boyunca halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunan Gürcan, seçimlerden sonra da Eskişehir halkının sorunlarını çözmek için çalışacağını vurguladı.