AK Parti Odunpazarı İlçe binası açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, AK Parti Milletvekilleri Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Nebi Hatipoğlu ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve çok sayıda partili katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Fatih Dönmez, “Önümüzde bir seçim daha var. Ulusal ve milli kalkınmada hakikaten kimsenin hayal edemediği birçok projeyi bugün Türkiye’de sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde hayata geçirdik. Eskişehir de bunlardan nasiplendi. Keşke dediğimiz bazı hizmet alanları da olmadı değil. Orada da yetki ve sorumluluk belediyelerde. Şimdi önümüzde bunu telafi etme, kayıp yılları geri kazanma imkânı var. Teşkilatımız gece gündüz çalışarak ak belediyeciliği Eskişehir’de de elde edemediğimiz yerlerde de gösterme imkanına kavuşacağız.” açıklamasını yaptı. 

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise şu şekilde konuştu; “Eskişehir heyecanlı. Değerli hemşerilerim biz ülkemizi seviyoruz. Cumhurbaşkanımız bu memlekete hizmet etmek için yanıp tutuşan bir lider. İstiyoruz ki bu şehir çok daha güzelini yaşasın. Gönlümüzün yüreğimizin attığı bu şehirde inanıyoruz ki başta merkez ilçelerimiz olmak üzere büyükşehrimizde inşallah cumhur ittifakı olarak bu hizmet hareketini yukarılara taşıyacağız.” şeklinde konuştu.