Dost Dernekler Platformu Başkanı Ayhan Arslan, İsveç'in baş kenti Stockholm İslam karşıtı Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasına sert bir dille tepki gösterdi.

Ayhan Arslan tarafından kaleme alından cümlelerde şu ifadeler yer alıyor;

"Danimarka ve İsveç vatandaşı olan, İslam karşıtı Rasmus Paludan, İsveç’in başkenti Stockholm da tüm dünyanın gözü önünde Mukaddes kitabımız Kur’an-i Kerim’i yakarak provakatif eylemiyle tüm İslam alemimin ve her din’e, her kitaba inancı olan her kesimden insanların tepkisini çektiğini söylemek istiyorum.

Ancak bizleri düşündüren ve üzen en önemli konu ise insanlıktan nasibini almamış Müptezel ve insan görünümlü bu şeytanın yapmış olduğu alçakça eylemin,sözde demokrat ve medeni olan iki yüzlü bir devletin koruması altında yapmasıdır. Bu Eyleme çanak tutan kim var ise elbette yüce Allahımız bunun hesabı soracak ve kahr-u perişan edecektir.

Bu din ve İslam karşıtı insan kılıklı şeytanı şiddetle kınıyor ve Allah’a havale ediyorum. Rabbim tez zamanda bu tür insanları kahr eylesin.

Son olarakta Üç aylara girdiğimiz şu mübarek günlerin tüm insanlar için hayırlar getirmesini Cenab-I Allah’tan niyaz ederim.."