Türkiye'deki bazı belediyeler, emeklilere ek ikramiyelerle destek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan emeklilere 1500 TL ek ikramiye vermişti. Bu yıl da belediyelerin benzer desteklerini sürdürmesi bekleniyor. Özellikle ihtiyaç sahibi emekliler, bu ek ödemelerle bir nebze olsun rahatlıyor. Temmuz ayındaki zam oranlarını bekleyen emekliler, bayram öncesi ek ikramiyelerle nefes alacaklar.

SGK'dan birçok kişiyi etkileyecek karar! O uygulama resmen sona eriyor SGK'dan birçok kişiyi etkileyecek karar! O uygulama resmen sona eriyor

Emekli maaşlarının düşük kalmasına rağmen, bayram ikramiyeleri ve belediyelerin ek ikramiyeleri emekliler için sevindirici oldu. Bu yıl 8 bin lira olarak belirlenen bayram ikramiyesi, emeklilere bir nebze olsun rahatlama sağlayacak. Her dini bayram öncesinde ödenen bu ikramiye, emeklilerin bütçesine önemli bir katkı sağlıyor.

Ayrıca, bazı belediyelerin emeklilere ek ikramiye vermesiyle birlikte, emekliler çifte bayram ikramiyesi alma fırsatı bulacaklar. Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı ek ikramiye desteği, bu yıl da devam edecek. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar da ihtiyaç sahibi emeklilere verdiği 5 bin lira ikramiye sözünü yerine getiriyor."