Emirdağ'ın Çiftlik köyün de 1956 yılında doğan hemşerimiz Suat Er,ilkokulu Çiftlik köyün de okudu. 1974 yılında da Eskişehir'e gelerek ticaret hayatına başladı.1990 yılında da Şöforler Cemiyet'i başkan vekilliğine seçildi.Daha sonra başkanlığa getirildi.12 yıldır da Şöforler Cemiye'nin başkanlığını yürütmektedir.3 dönemdir arka arkasına başkanlığa seçildi.


Suat Er,1991 yılında da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulunda da bulundu. 3 dönemdir de bu kuruluşun başkanlığını 13 yıldır yürütmektedir.Devletin gönderdiği finasmanı,küçük esnafa kredi şeklinde dağıtıliyor. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 6500 üyesi bulunmaktadır. Üyelerin maddi durumlarına göre, 100.000  Tl ye kadar kredi vermektedir. Ayrıca Şöforlar Cemiyeti'ne kayıtlı 5000 üye bulunmaktadır. Bunların hepsi mal sahibi ve vergi mükellefi olarak kaydı bulunmaktadır.

Türkiye'de büyük iş hacmi sıralamasında 3.sırada olan Şöforler Cemiyetine kayıtlı 2 ambulans, 2 kurtarıcı bulunmaktadır. Oda bünyesinde 2 düğün salonumuz ve 'src' belgesi içinde ders görülen derslikler vardır.'src'belgesi alacaklara bu derslikte dersler verilmektedir. Üyelerin trafik kazalarında ve ve cenazelerinde ambulansımızı tahsis edilmektedir. Üyeler de ambulansa sadece akaryakıtını koyarak işlerini görmektedirler.

Üyelere düğün salonlarından faydalanmak isteyenlere %20 indirim yapılmaktadır. Bu düğün salonlarını da düğünü olan herkes faydalanmaktadır. Gelirimiz sadece aidattır. Her yıl üyeler odaya yıllık aidat olarak 150Tl. aidat vermektedir. Eskişehir'deki  476 ticari taksi,100 kamyon,200 taksi dolmuşu,300 adet 0tobüs ve 600 şehiriçi nakliyat araçlarının tamamı Şöforler Odasına bağlıdır. Her yıl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kredi Koperatifi ve Şöforler Cemiyeti teftiş görmektedir. Yapılan işler kanuna uygun olduğundan ve başarılı bulunduğundan müfettişler tarafından ödüllendirilmektedir.