150 TL'den 500 TL'ye çıkarılmıştı! Yurt dışı çıkış harcından muaf olanlar açıklandı 150 TL'den 500 TL'ye çıkarılmıştı! Yurt dışı çıkış harcından muaf olanlar açıklandı

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan gelen son dakika duyurusuyla borcu olan milyonlarca kişiye hızlı borç kapatma kredisi sürprizi yaşanıyor. Banka ve kredi kartı borcu bulunanlar, şimdi borçlarını hızlıca kapatma şansına sahip olacaklar.

Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanya, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterilerine 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi imkanı sunuyor.

Başvuruların 31 Mayıs'a kadar kabul edileceği bu fırsatı kaçırmamak önemli. Kamu bankalarının şubelerine T.C. kimlik kartlarıyla başvuruların yapılması gerekiyor. Borç kapatma kredisi başvuruları sadece şubelerde alınıyor; mobil veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılamıyor.

Kampanyadan yararlanmak için başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, düzenli bir gelire sahip olmak ve bankaların kara listesinde bulunmamak gibi kriterler bulunuyor. Bu şartları sağlayanlar, 24 ay vadeli borç kapatma kredisinden faydalanabilecekler.