Ali Atay ve Hazal Kaya çifti 2 kez anne baba olmanın mutluluğunu tadıyor. Oğlu Fikret Ali'den sonra ikinci kez anne baba olmaya hazırlanan çift doğumun son günlerinde depremzedelere yardım etmek için bir an olsun oturmadı. Ali Atay ve Hazal Kaya çifti 2 kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşarken kızlarına da Leyla Süreyya adını vereceklerini açıklamıştı. Ünlü oyuncudan sevindiren açıklama geldi.

Oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya 2. kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor. Daha önce yaptıkları bir açıklama ile kızlarına Leyla Süreyya ismine vereceklerini duyuran çift ilk çocukları olan oğullarına ise Fikret Ali adını verdi.

Aslen Gaziantepli olan Hazal Kaya hamileliğinin son günlerinde bile yardım çalışmalarından bir an olsun uzak kalmadı. Günlerdir canla başla mücadele eden ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde kızı Leyla Süreyya'yı kucağına aldı.

2019'da birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin Fikret Ali isminde bir de oğulları bulunuyor.