DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Haşim Ateş, basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi. Aynı zamanda Ateş, Eskişehir’den bir veya birkaç milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini anlattı.

BİR VEYA BİRKAÇ MİLETVEKİLİ HEDEFLENİYOR

Cumhurbaşkanı adayına göre Eskişehir'de milletvekili adaylığının değişkenlik göstereceğini ifade eden İsmail Haşim Ateş, “Altılı masanın iki önemli adayı var bana göre. Bunlardan biri Kemal Kılıçdaroğlu diğeri ise Ali Babacan. İkisinden birinin aday olacağını düşünüyorum. Eskişehir’in sorunlarını bilen, Eskişehir sevdalısı biri olarak Eskişehir’de partimin vereceği her göreve hazırım. Eskişehir’den bir veya birkaç milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

“13 ŞUBAT SONRASI ALTILI MASA ADAYI AÇIKLAYABİLİR”

13 Şubat’ta altılı masa liderlerinin bir sonraki yapacağı toplantının tarihi olduğuna dikkat çeken Ateş, “O güne kadar parti liderlerimiz ikili istişare görüşmeleri yapıyorlar. Benim tahminim 13 Şubat'ın birkaç hafta sonrasında aday açıklanacaktır. Elbette altılı masa ortak akılla ve ortak kararla adayı çıkaracağına inanıyorum. Önemli olan altı liderin uzlaşılması.” şeklinde konuştu.