İnci Taneleri hayranlarını üzen haber; Bir süre izleyemeyeceğiz! İnci Taneleri hayranlarını üzen haber; Bir süre izleyemeyeceğiz!

Kara para aklama ve resmi belgelerde sahtecilik suçlamasıyla tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni olan Polat ailesinin çocuk bakıcısı olarak evlerinde çalışan Özbek asıllı Şule’nin sosyal medya paylaşımını dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde, Polat ailesinin hapse girmesiyle 12 akrabasını Polat ailesinin evine aldığı iddialarıyla gündeme gelen bakıcı Şule, sınır dışı edildi. Memleketine döndükten sonra sosyal medyada paylaşım yapmaya doymayan Şule olarak bilinen asıl adı Shaklo Khaydarova olan Özbek asıllı bakıcı Dilan polat’ın kıyafetlerini giymesiyle ve akrabalarını Polat ailesinin evine almasıyla birlikte polis tarafından gözaltına alınarak sınır dışı edildi. Bakıcı Şule sosyal medyada yaptığı paylaşımları dikkat çekti.

Bakıcı Şule,”Millet olarak rahatlayın.Ama bir şeyi unutmayın çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum” dedi.
Özbekistan’a döndükten sonra sosyal medyada paylaşım yapan Şule, “ Beni yoran insandan uzaklaşıyorum. Benim canım sizin saçmalıklarından daha kıymetli.Bırakın kendi doğrularında boğulsunlar” paylaşımını yaptı.