Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde eski kız arkadaşı ile birlikte ağabeyi ve eşinin bulunduğu otomobile kurşun yağdıran saldırgan, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

Olay, dün gece saatlerinde Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesi’nde bulunan Emirsultan Mezarlığı mevkiinde meydana gelmişti.  25 yaşındaki şahıs, eski kız arkadaşı olan 26 yaşındaki Gözde İ. ve 28 yaşındaki ağabeyi Alperen İ. ile eşinin içerisinde bulunduğu 41 NS 615 plakalı otomobile kurşun yağdırdı. Toplam 9 merminin isabet ettiği araçta bulunan Gözde İ. ve ağabeyi Alperen İ. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Otomobilin arka koltuğunda oturan Alperen İ.’nin eşi ise yara almadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre,iki tarafın mezarlık yakınında  buluştuğu ve yaşanan tartışmanın ardından şüphelinin bölgeden ayrıldığı esnada otomobile kurşun yağdırdığı öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında Alperen İ., yaralı şekilde otomobili Yenikent Devlet Hastanesi acil servisine kadar getirip yardım istedi. Yaralanan iki kardeş hastanede tedavi altına alınırken, polis ekipleri olayın ardından şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma neticesinde şüpheli şahıs, olayı gerçekleştirdiği silah ile birlikte Karasu ilçesinde yakalandı. 

Emniyetteki işlemleri sonrasında şüpheli adliyeye sevk edildi.