Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı, Memleket Partisi Odunpazarı İlçe başkanı ve partililer bir otelde gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi.  Basın ile tanışma kahvaltısına Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Ahmet Çetin, Odunpazarı İlçe Başkanı Baki Dündar, İl başkanı yardımcılarından  Adnan Ilgaz, ve  partililer katıldı. Toplantının sonuna doğru ise Memleket Partisi İl Başkanı Yardımcılarından Ersen Yeniceli de toplantıya dahil oldu. 

Memleket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Baki Dündar  kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Dündar:" Odunapazarı İlçe örgütümüzün oluşumun daha tamamlamadık. Haziran Ayı'nın sonu kadar tamamlayacağız. Gerçekten çok iyi isimlerden oluşan 16 kişilik bir yapılanma ile sahada olacağız. Biz  Memleket Partisi olarak her görüşten insanla bir arada çalışırız, biz her görüşe saygılı olacağız. Eskişehir'de gençlere çok güveniyoruz.Biz her anlamda teröre karşıyız. Ülkenin sorunlarının farkındayız, İşsizlik sorunu, esnafın sorularını biliyoruz, sorunların çözümü için çalışacağız. Biz eleştirilerimizi çözümleri ile birlikte yapacağız" Şeklinde konuştu. 

Memleket Partisi İl Başkanı Ahmet Çetin de toplantıda kısa bir konuşma yaptı. Çetin:" Eskişehir eskiden büyük şehir ile yarışacak büyüklükte bir şehirdi. Türkiye'de Eskişehir 5'inci mi, 6'ıncı mı? Bunları tartışıyorduk şimdi ise sadece büyük illerin ancak ilçeleri ile yarışıyor durumdayız. Önce bu şehri büyütmeliyiz, geliştirmeliyiz, İki heykel ile hizmet olmayacağını anlatacağız, Eskişehir'in sorunlarını anlatacağız. Eskişehir'in basınına güveniyorum. Gerçekleri yazacaklarını inanıyorum telefonum 7/24 açık istediğiniz zaman bilgi almak için ulaşabilirsiniz, elçiye zeval olmaz biz söylediklerimizin sorumluluğunu alırız."  Dedi. 

Basın mensuplarının daha önce siyasetin içerisinde yer aldınız mı? Sorusuna Ahmet Çetin,İlk kez bir parti içerisinde görev alıyorum. Diyerek cevap verdi.