Alüminyum ve Pvc Doğrama sektöründe gelinen son noktayı rahatlıkla gözlemleyeceğiniz bu firmada ürün çeşitliliğine siz de şaşıracaksınız.
Firma yetkilisi Sertaç Çalışır Eskisehirhaber.com mikrofonlarına konuştu. Fuar ve firma hakkındaki görüşlerini belirten Sertaç Çalışır özetle şu ifadeleri kullandı;
“İsmim Sertaç Çalışır. 15-20 yıldır alüminyum doğrama ve cam sektöründe faaliyet gösteriyoruz. 2019 yılında ortağım Bilal bey ile bu firmayı kurduk. Bilal ve Sertaç isimlerinin ilk üçer isminden oluşan ‘Bilser’ markasını oluşturduk. Bilser Alüminyum & Pvc Doğrama Sistemleri olarak her müşterimiz bizim için özeldir. Kafe, bar, restoran, villa, daire, müstakil daireler için üretim ve montaj yapan bir firmayız" dedi.

SOĞUKTAN DA SICAKTAN DA KORUNABİLİRSİNİZ

Firma yetkilisi Sertaç Çalışır, çelik kapılarda kullanılan kilit sistemini alimünyum kapılara uyarladıklarını dile getirerek şunları aktardı. "Sektörün yeni yıldızı dediğimiz silinebilir Giyoline Cam Sistemlerimiz var. Hem zincirli hem de kayışlı versiyonları var. Daha önce kafe ve restoranlar için tasarlanıyordu. Üst katlarda oturan vatandaşlarımıza kolaylık olsun diye evler için de uyarladık. Yalıtımı da var. Soğuktan da sıcaktan da korunabilirsiniz. Kullanımı son derece basittir" diye belirtti.

Çalışır, veranda ve kış bahçelerinde kullanılan yeni bir tasarımlarının olduklarını ve çift taraflı çalışabilen sürme doğrama sistemlerinin olduğunu söyleyerek, "Hem ısı yalıtımlıdır. Hem de ısı camlı sistemleri mevcuttur. Çelik kapılarda olan kilit sisteminin alüminyum kapılara uyguladık. Tek bir anahtar ile tüm kilitleri aktif ve pasif hale getirebiliyoruz. Çok daha güvenli bir hale geldi. Güvenlik açısından hiçbir sıkıntı çıkarmaz. Panel seçeneklerimiz de mevcuttur" dedi.
 

Katlanabilir cam balkonlarımız var. İçerisinde yeni ve farklı bir kilit sistemi mevcut. Müşterilerimizin istediği ebatlarda ayarlayabiliyoruz. Kombinasyon konusunu istediğimiz şekilde ayarlayabiliyoruz. İçerisinde Temperli camlar yer almaktadır. 


Müşterilerimiz firmamıza geldiğinde taleplerini dile getiriyorlar. İstekleri doğrultusunda kendilerine bir fiyat belirtiyoruz. Nakit ve kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyoruz. Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen müşterilerimize vade farksız 12 aya kadar taksit imkanı sunuyoruz.
Firma olarak müşterilerimize montaj süreci ile ilgili tüm detayları belirtiyoruz ve olabildiğince bu belirlenmiş takvime göre hareket etmeye çalışıyoruz.”


Firmamız Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi 20 Blok No:10 Tepebaşı / Eskişehir adresinde faaliyet göstermektedir.

GSM 1: 0554 536 16 02

GSM 2: 0545 399 00 41