Prof. Dr. Ümit Özdağ açılış töreninde özetle şu ifadeleri kullandı;

HEDEFİMİZ 15 ŞUBAT 2022
“Eskişehir’de de teşkilatlanmamızı tamamladık. Bugün itibariyle 44 ilde örgütlenmiş durumdayız. 15 Şubat 2022 tarihine kadar da 81 ilde örgütlenme aşamasını olumlu sonuçlandırmak hedefindeyiz.
Ekonominin düzelmesi için Anadolu Kalesi projemizi devreye sokacağız. 1 yıl içerisinde bütün sığınmacıları evlerine göndereceğiz. 8 Milyon sığınmacının ülkelerine gitmesini sağlayacağız. Bu uygulamayı Türkiye’nin kurtuluşu için ilk adım olarak görüyoruz. 

SIĞINMACILAR GİDERSE EKONOMİ RAHATLAR
Anadolu Kalesi projemiz ile Türk milleti yaşanan ekonomik krizden çıkmak için önemli bir adım atmış olacak. Suriyelilere 80 milyar dolar harcanan bir ortamda halkımızın en büyük probleminin ekonomi olması ne kadar acı. Artık sığınmacılar için para harcamayacağız. Bunlar gidince kiralar düşecek, temel gıda maddelerinin fiyatları düşecek, her Türk vatandaşının cebinden 100 dolar çıkmayacak. Bunlar ekonomiye dahil değiller mi? Bunlar ekonomi değilse neden bahsediyoruz. Sığınmacılar Türk milletinin kaynaklarını heba ediyor.

SIĞINMACILAR BU ÜLKENİN EL FRENİDİR
Son 10 yılda 134 milyar dolar cari açık verdik. 80 milyar dolar da Suriyelilere harcadık. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Türkiye’yi bir araç olarak kabul ederseniz. Sığınmacılar aracın el frenidir. Suriyeliler ve Afganlar meselesini biz çözeceğiz. Biz el frenini indireceğiz ve ondan sonra gaza basacağız. Kim hangi siyasetçi Suriyeliler kalır ve Türkiye ekonomik ve diğer sorunlarını çözer diyorsa Türk milletine büyük bir yalan söylüyordur.

İTTİFAKLARA AÇIĞIZ
Biz Millet İttifakına da, Cumhur İttifakına da eşit uzaklıktayız. İttifakların dışındayız. Tek başımıza seçimlere girebilmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Etrafımızda oluşan ittifaklara açığız. Bunların dışında diğer partilerin kuracağı bir ittifak olursa ona da açığız. Erken seçim olursa da ona da hazırlıklıyız. Zafer Partisi olarak bütün ihtimallere hazırlıklıyız.

BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM
SMA hastası Eskişehirli Muzaffer bebeğin annesinin vefatını üzüntü ile öğrendim. Son yıllarda SMA hastası bebeklerimize sıklıkla rastlar olduk. Bu hastalığın tedavisini sağlayan ilaç Türkiye’de bulunmamakta. Hükümetimiz bu ilacı çocukların tedavisi için getirmemekte. Adeta çocuklarımızı idama mahkum ediyorlar. Oysa devletin ilk görevi küçük yurttaşlarının hayatlarını korumak olmalıdır. Hiç kimse bize ‘bu ilaç çok pahalı’ demesin. Eğer bu ilaca Japon, İngiliz, Fransız, Alman çocuklar rahatlıkla ulaşabiliyorsa Türk çocukları da ulaşabilmeli. Türk çocukları diğer milletlerin çocuklarından daha değersiz değildir. 

SMA HASTALARI İÇİN RAHATLIKLA KAYNAK YARATILABİLİR
Biz Zafer Partisi olarak bu konuda kaynak sıkıntısı olduğunu söyleyen ve tedaviye gereken parayı bulamayan saraya ve Erdoğan’a öneride bulunuyoruz. Bu kaynağı yeni saraylar inşa etmeyerek bulabilirsiniz. Bu kaynağı beşli çeteye yaptığı vergi aflarını ortadan kaldırarak sağlayabilirsiniz. Bu kaynağı itibardan tasarruf olmaz zihniyetinden vazgeçerek sağlayabilirsiniz. Bir memleketin itibari o memleketi yönetenlerin saraylarda oturmasından değil, çocuklarının sağlığını korumasından geçer. Eskişehir’de yaşanan trajedi çok çarpıcı bir şekilde Türk milletini nasıl ihmal edildiğini ve insanlarımızın ölüme terkedildiğini göstermiştir. Ben hem küçük Muzaffer’e, hem acılı babasına Zafer Partisi adına başsağlığı dileklerimizi iletiyorum.

HASTANELER TİCARETHANELER DEĞİLDİR
Son yıllarda şehir hastaneleri adı altında, halktan kopuk sermaye dostu bir hastane modeli ile yapılan yapılar ile karşı karşıyayız. Hastanelerin otelcilik mantığıyla ticari bir alan olarak görülmesine karşıyız. Hasta bir insana müşteri gözü ile bakılmamalı. Bu anlayış ile sağlık sorunu çözülmez aksine daha da artar.”

Partisinin il binası açılış programını tamamlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi İl Başkanı Soner Çam ve yönetim kurulu üyeleri program sonrasında Muzaffer bebeğin evine taziye ziyaretinde bulundular.