Özdemir "Ülkemizde 11 Mart 2020 tarihinde ilk Covid 19 vakasının görülmesi ile birlikte o günden bu yana hastanemizin her bir noktasında ekiplerimizle beraber seferberlik içinde gerekli önlemleri fazlasıyla alarak, hastalıkla mücadelemizi sürdürmekteyiz ve temiz hastane özelliğimizle dikkat çekmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle davranmaya ve Eskişehir halkına kişiye özel sağlık hizmetini en kaliteli şekilde sunmaya devam edeceğiz.

Bayram günlerinde ve sonrasında da tedbirlere uyarsak sağlıklı bir şekilde tatil dönüşü vakalar artmadan işlerimize döneceğimize inanıyorum. Sokağa maskesiz çıkılmaması, 2 metre sosyal mesafe kuralına mutlaka uyulması büyük önem arz etmektedir. Bizlere düşen alınan tedbirlere en üst seviyede uymaktır. Kendimizi hastalıktan bu şekilde koruyabiliriz.

Aynı zamanda doğru beslenmeye ve sıcaklardan korunmaya, yolculuklarda yorgun ve uykusuz araç kullanmamaya özel göstermeliyiz.

Kurban, Allah’a yaklaşmak ve Allah rızasına ermek niyetiyle kesilen, kurban edilen, hayvan demektir. Dinimizin bir vecibesi olarak ihtiyaç sahipleri ile kurbanlarımızı paylaştığımız, niyetlerimize erdiğimiz bir bayram olmasını temenni ederim. Eskişehir halkının bayramını en içten dileklerimle kutlar herkese sağlıklı günler dilerim, hayat sağlıkla güzel" dedi.